Een steentje bijdragen

Tijdens de coronasluiting verbouwen wij de zaak en kwamen wij op een leuk idee hoe wij misschien door de coronacrisis heen kunnen komen, namelijk:

Schenkerij de Beurs is elke dag voor u open, waar u altijd welkom bent. Met veel plezier willen wij u altijd kunnen voorzien van een kop koffie, lunch, high tea, muziek op de vrijdagavond van Cultureel Café Geldermalsen of besloten feesten/ evenementen. Helaas gaat dat allemaal niet door, want ook wij zijn nu door de RIVM maatregelen gesloten.

Net terwijl ons hoog seizoen zou beginnen, kwam deze schok. Vele vragen gingen (en gaan nog steeds) door ons heen, ook of wij door de coronacrisis heen gaan komen. Het doet ons veel verdriet om dit te zien, na wat wij hebben opgebouwd in bijna drie jaar tijd. Maar wij geven de hoop niet op.

Wij hopen dat u het beste maakt van de huidige situatie en dat u goed let op uw gezondheid.

Wij doen dit in ieder geval wel! Momenteel gebruiken wij onze tijd door de zaak op te knappen en een nieuw kleurtje te geven. Ook wordt er een prachtige wand beschildering gemaakt door kunstenaar Hans Beringen. Wij willen heel graag, wanneer wij de deuren weer mogen openen, de ‘’nieuwe’’ Beurs aan u laten zien. Zodat wij u weer met plezier kunnen voorzien van uw wensen.

Wij willen graag door deze moeilijke tijd heen komen. Kunnen wij op u bouwen?

Voor onze gasten:

U kan een eigen plekje krijgen in Schenkerij de Beurs. Binnen in de Beurs is een muur vrijgehouden, die vol komt met bouwstenen waarop onze gasten en bedrijven zullen worden weergegeven. Uw naam kan dus ook op een bouwsteen komen te staan. Het is aan u welke naam u wilt zien op de muur. (zoals bijvoorbeeld: Jan Jansen/ J. Jansen of Jan). Bij een bijdragen van minimaal 35 euro wordt de steen van u en heeft u een eigen plekje binnen in Schenkerij de Beurs. Indien u een grotere bijdrage kan doen, mag dat natuurlijk ook, des te meer u ons helpt in deze moeilijke tijd.

U kunt zich hier aanmelden als particulier

Vul de velden van onderstaand formulier in om u aan te melden. Let op: voor bedrijven moet u iets verder naar beneden, daar staat een formulier speciaal voor bedrijven.

    Voor de bedrijven:

    Als bedrijf kunt u Schenkerij de Beurs gebruiken als marketing-communicatiemiddel. In ruil voor uw bijdrage komt uw logo of bedrijfsnaam op de muur van Schenkerij de Beurs te staan. Binnen in de Beurs is een muur vrijgehouden, die vol komt te staan met gasten en bedrijven. U kunt dus ook een plek krijgen op de muur. Indien u een grotere bijdrage kan doen, mag dat natuurlijk ook, des te meer u ons helpt in deze moeilijke tijd.

    Wij hopen dat u ons kan helpen en een steentje zou willen bijdragen.

      De onthulling van de muur wordt later in het jaar gedaan. Wij hopen u allemaal weer gezond terug te kunnen zien, wanneer wij weer de deuren mogen openen.