Laatste nieuws

Nieuw: Fruit Milkshakes

Fruitmix met roomijs en slagroom, heerlijk zomers!

Personeel gezocht!

Kom ons superleuke team versterken! Wij zijn op zoek naar personeel voor in de keuken of de bediening. Solliciteer direct hieronder:

Ons beleid na 1 juni 2020

Lieve gasten,

Eindelijk mogen wij 1 juni vanaf 12:00 weer open om u te ontvangen. Wij hebben de afgelopen periode veel steun gehad. Zonder jullie hadden wij het niet gered. Waar wij echt heel erg dankbaar voor zijn!

Onze actie voor steentje bijdrage, bloemen, berichtjes, telefoontjes en jullie medeleven. Echt héél bijzonder en hartverwarmend! Uiteraard zijn wij ook verplicht de maatregelen van de overheid te volgen. Daarnaast zijn wij beperkt met het aannemen van reserveringen en het geldende maximaal aantal personen.


Onze nieuwe openingstijden

maandag 12:00-18:00
dinsdag 10:00-18:00
woensdag 10:00-22:00
donderdag 10:00-22:00
vrijdag 10:00-23:00
zaterdag 10:00-22:00
zondag 12:00-20:00


Wilt u bij ons wat nuttigen?

Voor binnen: stellen wij reserveren van te voren zeer op prijs.

Dat kan telefonisch (06-14954896), via de mail (info@debeurs-geldermalsen.nl), via onze website (debeurs-geldermalsen.nl/reserveren) of bij binnenkomst als er nog plaats is. Heeft u voor binnen gereserveerd, dan mag u niet meer buiten plaats nemen. Binnen geldt een maximum van 30 personen. Er zijn ontvangst balies waar u zich bij binnenkomst moet melden voor gezondheidscheck, reservering en desinfectering van de handen.

Verder hanteren wij de 1,5 meter maatregel, zowel binnen als buiten. Er zijn looproutes voor zowel binnen als buiten, waar iedereen zich aan moet houden.

Voor het terras:

U hoeft niet perse te reserveren, maar is wel aan te raden. Bij onverhoopt en onverwachts slecht weer kunt u niet uitwijken naar binnen, zoals u normaal gesproken van ons gewend bent. Op het terras mag alleen zittend plaats genomen worden. Omdat wij de maatregelen van de overheid moeten volgen, zijn we beperkt in het aantal tafels. En hopen wij dat u ook op drukke dagen begrip heeft voor uw medemens, zodat die ook wat kunnen nuttigen en wij al onze gasten tevreden kunnen laten zijn.


Wie kunnen er reserveren?

Woont u op 1 adres dan kunt u met maximaal 8 personen reserveren. Komt u niet uit hetzelfde huishouden dan kunt u met maximaal 2 personen reserveren. Bent u met 3 personen dan dient u 1,5 meter sociale afstand (social distance) in acht te nemen.

Wij volgen de richtlijnen van de overheid en hopen op uw medewerking en begrip. Wij nemen uw gezondheid en die van onze medewerkers zeer serieus. Dus zijn daarom ook strikt in de noodzakelijke maatregelen. Verder zijn wij de afgelopen periode druk bezig geweest om het binnen een ander kleurtje te geven en met puzzelen om alle maatregelen te kunnen naleven.

Wij kijken er ontzettend naar uit, om u weer te kunnen ontvangen.

Voor vragen en/of reserveringen: telefoonnr. (06-14954896), via de mail (info@debeurs-geldermalsen.nl) of via onze website (debeurs-geldermalsen.nl/reserveren)

Graag tot gauw!
Cees & Isabella
DELEN IS LIEF


Maatregelen samen gevat:

  • Bij corona verschijnselen zullen wij uw reservering annuleren/weigeren.
  • Melden bij reservering balie is verplicht.
  • Bij binnenkomst wordt u verplicht uw handen te desinfecteren.
  • Maximaal 8 personen uit hetzelfde huishouden.
  • Maximaal 2 personen uit verschillende huishoudens. Bent u met 3 personen dan dient u 1,5 meter sociale afstand (social distance) in acht te nemen.
  • Bij drukke dagen, zoals mooi weer, vakantie/feestdagen hopen we op uw begrip voor uw medemens, zodat die ook wat kunnen nuttigen en wij al onze gasten tevreden kunnen laten zijn.
  • Het volgen van loop paden verplicht.
  • Op het terras mag alleen zittend plaats genomen worden.

Draagt u een steentje bij?

Wij hebben een leuk idee bedacht tijdens onze verbouwing, lees er alles over op de speciale pagina!

Optredens maart geschrapt wegens Coronavirus

Wij houden ons aan de aanbevelingen van het RIVM aangaande het coronavirus. Dat betekent dat alle optredens in maart niet door gaan. ‘Feestje bij de Buren: de tijdreis’ wordt op een latere datum gehouden, de kaartjes blijven wel geldig dus gooi die niet weg! Als Schenkerij de Beurs blijven wij gewoon open.

Programma Beste van de Beurs bekend, Reyck als voorprogramma!

Het is bijna zo ver, de talentenjacht van Cultureel Café Geldermalsen en Schenkerij de Beurs gaat bijna van start (29 september) en we hebben nu al een leuk nieuwtje: de snaarstrakke band Reyck (uit ons eigen Meteren) speelt in het voorprogramma! Bekijk het volledige programma en vergeet vooral niet langs te komen om nieuw talent te zien en aan te moedigen!

Nieuw in ons assortiment: Pauwels Kwak

Het meest bijzondere bierglas wat België bezit is toch wel het wereldberoemde kwakglas. Dit glas van Pauwels Kwak heeft een eeuwenoude traditie. Het glas heeft een bolvorm van onderen en hangt in een houten houder. Dit glas is volgens de traditie speciaal ontworpen in de tijd van Napoleon, voor koetsiers. De houten houder konden zij aan hun koets hangen, zodat zij hun koets niet hoefden te verlaten. Doordat de onderkant van het glas (door de bolling) het zwaarst was, bleef het glas goed in de houder hangen. Aan de houder kan men het glas vasthouden en op deze manier het bier nuttigen. Maar pas op! Door de onderste bolling van het glas is het noodzakelijk om langzaam te drinken. Wilt u de laatste slokken van uw overheerlijke Kwak biertje te snel opdrinken, dan ‘kwakt’ het bier namelijk in uw gezicht! Dit bijzonderste glas van België hoort dus zeker in uw bierkelder thuis!

Karmeliet op de tap

Vanaf heden serveren wij Karmeliet op onze tap! Tripel Karmeliet is een wereldberoemde Tripel gebrouwen van gerst, tarwe en haver volgens een recept uit 1679. De goudgele bier heeft een enorme fluffy schuimkraag en zit vol verfijnde fruitige aroma’s. Als bij de eerste slok weet je waarom deze Tripel zo hoog aangeschreven staat bij bierliefhebbers uit de hele wereld.

5 mei viering weer met legervoertuigen en Andrew’s Darlings

Ook dit jaar vieren we 5 mei weer in stijl. Kom de legervoertuigen uit de vorige eeuw bekijken en luisteren naar Andrew’s Darlings, een fantastische ode aan de Andrew Sisters.

Laatbloei brengt: Tangodating

Het is nog eventjes weg maar wel de moeite waard om nu vast te vermelden: 24 februari 2019 presenteren wij Laatbloei met het stuk “Tangodating”. Laatbloei komt voort uit de formatie Midlife in concert.

Twaalf jaar na hun laatste optreden onder die noemer zijn zangeres Saskia Riemens, schrijver Gerrit Hoogstraaten en componist Henk Dits nu in de late bloei van hun leven. Tijd dus om iets nieuws te proberen: de Argentijnse tango. Saskia gaat op les en krijgt daar Gerrit toegewezen als haar danspartner. Met Henk achter de piano vertellen zij elkaar hoe het hen in het leven is vergaan. Is de midlife crisis voorbij, is daar nu rust voor in de plaats gekomen, of zijn de problemen alleen maar groter geworden en ligt eenzaamheid op de loer? Met veel humor en zelfspot leren de twee hoe te dansen in een close embrace die hun harten sneller doet kloppen – zij het nu ook weer niet meteen voor elkaar…

Dus zet 24 februari alvast in uw agenda!