Wie wij zijn

 • Sophie

  Bediening
  Hoi allemaal, Ik ben Sophie en werk sinds begin juli bij Schenkerij de Beurs. Al vanaf jongs af aan leek het mij heel leuk om in de horeca te werken en meer met mensen om te gaan, toen kwam Schenkerij de Beurs op mijn pad en deze kans heb ik meteen aangenomen. Ik heb al veel dingen geleerd en sta natuurlijk open om nog meer leuke dingen te leren. Binnen het team hangt een hele gezellige sfeer, waardoor ik met nog meer plezier naar het werk ga. Wij hopen u snel te zien bij Schenkerij de Beurs!
 • Naomi

  Bediening
  Hoi allemaal, mijn naam is Naomi en ik ben sinds juli werkzaam bij Schenkerij de Beurs. Ik heb heel veel plezier in mijn werk en ik leer nog steeds nieuwe dingen. Het maken van de (speciale) koffie’s vind ik een erg leuke uitdaging en ik wil hier steeds beter in worden! Het is een leuk en gezellig team waarbij de gasten centraal staan. Hopelijk tot snel bij Schenkerij de Beurs.
 • Dimph

  Bediening
  Hoi! Mijn naam is Dimph en ik ben 23 jaar. Ik vind het altijd heel gezellig om hier te werken, want we hebben een super gezellig team. Daarbij komt dat ik hier van alles kan leren, zowel qua koffie als qua gerechten. Wat het alleen nog maar leuker maakt! Hopelijk tot snel bij de Beurs :)
 • Juliette

  Bediening
  Hallo allemaal, Ik ben Juliette en werk met veel plezier bij Schenkerij de Beurs. Ik vind dit een sfeervolle zaal, waar veel verschillend werk is om jezelf te blijven ontwikkelen. En samen met dit gezellige team sta ik iedere dag met veel plezier op de werkvloer!
 • Valerie

  Bediening
 • Isabella

  Eigenaar
  Ik zelf kom ik uit de detailhandel. Het in en verkoop van kleding en organiseren van modeshows. In onze vrije tijd zijn Cees en ik erg actief in de horeca en culturele activiteiten in ons gezellige dorp Geldermalsen. Cees en ik hadden het er al jaren over om iets voor ons zelf te beginnen. Want onze passie is mensen op hun gemak te stellen en te geven wat ze willen en ze een toegevoegde waarde te bieden op het gebied van eten en drinken en ander (cultureel) vermaak.
 • Cees

  Eigenaar
  Mijn hobby en mijn passie is altijd geweest om met horeca in breedste zin van het woord bezig te zijn. Namens de stichting Cultureel Café Geldermalsen organiseer ik in Schenkerij De Beurs wekelijks met passie diverse activiteiten. Ik zie hier een mogelijkheid om mijn droom en wens in vervulling te laten gaan, om met mensen om te gaan en om hen gastvrij te ontvangen in een bijzondere horecagelegenheid in mijn directe omgeving.
 • Nikki

  Keuken / Bediening
  Hoi, ik ben Nikki. Sinds augustus ben ik bij de Beurs in dienst. Ik werk in de keuken en de bediening met veel plezier. Het is een leuk bedrijf voor jong en oud, geen dag is hetzelfde!