Wie wij zijn

 • Sophie

  Bediening
  Hoi allemaal, Ik ben Sophie en werk sinds begin juli bij Schenkerij de Beurs. Al vanaf jongs af aan leek het mij heel leuk om in de horeca te werken en meer met mensen om te gaan, toen kwam Schenkerij de Beurs op mijn pad en deze kans heb ik meteen aangenomen. Ik heb al veel dingen geleerd en sta natuurlijk open om nog meer leuke dingen te leren. Binnen het team hangt een hele gezellige sfeer, waardoor ik met nog meer plezier naar het werk ga. Wij hopen u snel te zien bij Schenkerij de Beurs!
 • Juliette

  Bediening
  Hallo allemaal, Ik ben Juliette en werk met veel plezier bij Schenkerij de Beurs. Ik vind dit een sfeervolle zaal, waar veel verschillend werk is om jezelf te blijven ontwikkelen. En samen met dit gezellige team sta ik iedere dag met veel plezier op de werkvloer!
 • Isabella

  Eigenaar
  Ik kom zelf uit de detailhandel. Het in- en verkopen van kleding en organiseren van modeshows. In onze vrije tijd zijn Cees en ik erg actief in de horeca en culturele activiteiten in ons gezellige dorp Geldermalsen. Cees en ik hadden het er al jaren over om iets voor ons zelf te beginnen. Want onze passie is mensen op hun gemak te stellen en te geven wat ze willen en ze een toegevoegde waarde te bieden op het gebied van eten en drinken en ander (cultureel) vermaak.
 • Cees

  Eigenaar
  Mijn hobby en mijn passie is altijd geweest om met horeca in breedste zin van het woord bezig te zijn. Namens de stichting Cultureel Café Geldermalsen organiseer ik in Schenkerij De Beurs wekelijks met passie diverse activiteiten. Ik zie hier een mogelijkheid om mijn droom en wens in vervulling te laten gaan, om met mensen om te gaan en om hen gastvrij te ontvangen in een bijzondere horecagelegenheid in mijn directe omgeving.