Ons beleid na 1 juni 2020

24
mei
2020

Lieve gasten,

Eindelijk mogen wij 1 juni vanaf 12:00 weer open om u te ontvangen. Wij hebben de afgelopen periode veel steun gehad. Zonder jullie hadden wij het niet gered. Waar wij echt heel erg dankbaar voor zijn!

Onze actie voor steentje bijdrage, bloemen, berichtjes, telefoontjes en jullie medeleven. Echt héél bijzonder en hartverwarmend! Uiteraard zijn wij ook verplicht de maatregelen van de overheid te volgen. Daarnaast zijn wij beperkt met het aannemen van reserveringen en het geldende maximaal aantal personen.


Onze nieuwe openingstijden

maandag 12:00-18:00
dinsdag 10:00-18:00
woensdag 10:00-22:00
donderdag 10:00-22:00
vrijdag 10:00-23:00
zaterdag 10:00-22:00
zondag 12:00-20:00


Wilt u bij ons wat nuttigen?

Voor binnen: stellen wij reserveren van te voren zeer op prijs.

Dat kan telefonisch (06-14954896), via de mail (info@debeurs-geldermalsen.nl), via onze website (debeurs-geldermalsen.nl/reserveren) of bij binnenkomst als er nog plaats is. Heeft u voor binnen gereserveerd, dan mag u niet meer buiten plaats nemen. Binnen geldt een maximum van 30 personen. Er zijn ontvangst balies waar u zich bij binnenkomst moet melden voor gezondheidscheck, reservering en desinfectering van de handen.

Verder hanteren wij de 1,5 meter maatregel, zowel binnen als buiten. Er zijn looproutes voor zowel binnen als buiten, waar iedereen zich aan moet houden.

Voor het terras:

U hoeft niet perse te reserveren, maar is wel aan te raden. Bij onverhoopt en onverwachts slecht weer kunt u niet uitwijken naar binnen, zoals u normaal gesproken van ons gewend bent. Op het terras mag alleen zittend plaats genomen worden. Omdat wij de maatregelen van de overheid moeten volgen, zijn we beperkt in het aantal tafels. En hopen wij dat u ook op drukke dagen begrip heeft voor uw medemens, zodat die ook wat kunnen nuttigen en wij al onze gasten tevreden kunnen laten zijn.


Wie kunnen er reserveren?

Woont u op 1 adres dan kunt u met maximaal 8 personen reserveren. Komt u niet uit hetzelfde huishouden dan kunt u met maximaal 2 personen reserveren. Bent u met 3 personen dan dient u 1,5 meter sociale afstand (social distance) in acht te nemen.

Wij volgen de richtlijnen van de overheid en hopen op uw medewerking en begrip. Wij nemen uw gezondheid en die van onze medewerkers zeer serieus. Dus zijn daarom ook strikt in de noodzakelijke maatregelen. Verder zijn wij de afgelopen periode druk bezig geweest om het binnen een ander kleurtje te geven en met puzzelen om alle maatregelen te kunnen naleven.

Wij kijken er ontzettend naar uit, om u weer te kunnen ontvangen.

Voor vragen en/of reserveringen: telefoonnr. (06-14954896), via de mail (info@debeurs-geldermalsen.nl) of via onze website (debeurs-geldermalsen.nl/reserveren)

Graag tot gauw!
Cees & Isabella
DELEN IS LIEF


Maatregelen samen gevat:

  • Bij corona verschijnselen zullen wij uw reservering annuleren/weigeren.
  • Melden bij reservering balie is verplicht.
  • Bij binnenkomst wordt u verplicht uw handen te desinfecteren.
  • Maximaal 8 personen uit hetzelfde huishouden.
  • Maximaal 2 personen uit verschillende huishoudens. Bent u met 3 personen dan dient u 1,5 meter sociale afstand (social distance) in acht te nemen.
  • Bij drukke dagen, zoals mooi weer, vakantie/feestdagen hopen we op uw begrip voor uw medemens, zodat die ook wat kunnen nuttigen en wij al onze gasten tevreden kunnen laten zijn.
  • Het volgen van loop paden verplicht.
  • Op het terras mag alleen zittend plaats genomen worden.
Geen Reacties

Geef een reactie