Adam Fields en Martij Oosterhuis

11
Maa 2018
Zondag

Comedy zwaargewichten in Schenkerij de Beurs

Schenkerij de Beurs brengt een tweetal comedians naar Geldermalsen met een flinke reputatie. Op zondag 11 maart zullen zowel Adam Fields als Martijn Oosterhuis acte de préséance geven tijdens een programma van een uur.

Het gaat hier niet om de minste cabaretiers. Martijn Oosterhuis is al sinds 1994 een gerenommeerd cabaretier. Hij trad zelfs op in Londen, waar hij vierde werd bij ‘So you think you’re funny’. Ook grote Nederlandse festivals als Lowlands en Crossing Border hebben Martijn mogen ontvangen. In 2004 ontving Martijn een televisierring-nominatie als mede-oprichter van “de Lama’s”.

Met materiaal dat direct uit het leven gegrepen is raakt Martijn de kern van ieders dagelijkse beslommeringen en door zijn hoge grapdichtheid hebben uw lachspieren na het optreden ongetwijfeld een massage nodig.

Adam Fields is van origine een Brit, maar getrouwd met een Nederlandse. Ook hij is een veteraan in het Nederlandse comedy-circuit en treedt hij regelmatig op in het Comedy Café in Amsterdam. Daarnaast trad Adam al op bij onder andere het Glastonbury Festival, Rotterdam international comedy festival en Just for Laughs in Brussel.

Met zijn spontane, onverwachte kwinkslagen en goed doordachte opbouw neemt hij het publiek mee op een kleine maar heerlijke reis vol krachtige lachsalvo’s. Ook Adam weet zichzelf met een flinke korrel zout te nemen terwijl hij feilloos culturele tegenstrijdigheden op een hilarische manier blootlegt.

Martijn Oosterhuis en Adam Fields treden afwisselend een uur op. Het programma begint om 13:00 op 11 maart. Kaarten kopen is niet nodig, maar kom op tijd want drukte wordt verwacht!

Geen Reacties

Geef een reactie