Stoer Toeval

29
Sep 2018
Zaterdag

Stoer Toeval is een energieke rock-pop coverband met genoeg ervaring en jeugdige passie om ieder podium te ‘rocken’. We houden van energie, we houden van muziek en we zijn niet bang om het te laten zien.

Onze roots liggen overal. Van rock tot ska, van pop tot musical. van retro tot rete-modern. Hoe we dat allemaal in een band combineren, is ook voor ons soms een verrassing. (Het zal wel iets met interpersoonlijke chemie te maken hebben.)

De band bestaat uit:
André Vriens, Eibert Draisma, Ronald de Laat en Thijs van Thienen. Sinds begin 2018 is Daniëlle van Kemenade (Daan voor intimi) de nieuwe Leading Lady van Stoer Toeval.

In het seizoen 2016-2017 van de Clash of the Coverbands hebben we in de Finale van regio zuid in Poppodium 013 in Tilburg de publieksprijs gewonnen en daarmee waren we op weg naar de landelijke finale van de CotCB in Paradiso. Helaas is ons avontuur in de halve finale Benelux geëindigd.

Het geluid van Stoer Toeval heeft iets eigens. Down-to-earth, zonder al te veel poespas maar toch een mooi compleet geluid. Bij een optreden spettert de passie zichtbaar van de band af. Rechtstreeks de zaal in. Deze bevlogenheid en echtheid maakt de band niet alleen lekker om naar te luisteren, maar ook mooi om naar te kijken.

 

Geen Reacties

Geef een reactie