Cultureel Café: Theresa y Timen

10
Mei 2019
Vrijdag

Theresa y Timen, een muzikaal duo dat onvervalste Spaanse flamencomuziek ten gehore brengt. Terwijl Theresa haar zuivere stem laat horen, wordt ze begeleid door prachtig gitaarspel van Timen. In gevoelig samenspel brengen ze een gevarieerd programma van de diverse flamencostijlen en delen ze hun meest geliefde liederen. Naast hun eigen interpretatie van populaire flamenconummers, zullen ze je ook laten kennismaken met bijzondere stukken – onbekend bij het grote publiek. Ze nodigen uit om te luisteren naar o.a. canciones por bulerías, swingende tangos, intense peteneras en dansbare sevillanas & rumbas.

Theresa is al van kleins af aan met muziek bezig en heeft op latere leeftijd haar echte passie gevonden: flamenco! Na een aantal jaren dansen heeft ze zich op de zang gestort; met haar vlotte en krachtige stem brengt ze de intensiteit van deze muziek naar boven.
Timen is een gepassioneerde flamencogitarist met veel ervaring in het muzikaal begeleiden van dans en zang. Zijn spel is sterk en dynamisch; met rust en toewijding weet hij elk stuk tot een levendig geheel te brengen.

Geen Reacties

Geef een reactie