GO!Wheels

02
Jun 2018
Zaterdag

Rijden met een reden

De opbrengst van GO!Wheels gaat ieder jaar naar een ander goed doel, dat zorgvuldig door de vrijwilligers wordt gekozen. Door de inzet van vrijwilligers blijven de kosten laag en komen inschrijfgeld en sponsorgeld maximaal bij het goede doel terecht. Naast de vrijwilligers heeft GO!Wheels steun van lokale- en regionale bedrijven, via sponsorgelden of in natura. De afgelopen editie kon GO!Wheels Scouting Graaf van Gelre een bedrag van maar liefst € 10.000,- schenken.

2017: Stichting Heartbeat

Dit jaar is de keuze gevallen op Stichting Heartbeat. Wij zijn blij dat wij ook nu weer een mooie bestemming hebben gekozen voor de opbrengst van ons komende evenement.

Over Stichting Heartbeat:
De impact voor een gezin waarvan één of meer van de kinderen hartpatiënt is, is groot. Zeker wanneer er langdurige ziekenhuisopnames noodzakelijk zijn, komen gezinnen onder druk te staan. Stichting Heartbeat zorgt in deze moeilijke periode voor een lichtpuntje. Stichting Heartbeat bereikt dit door voor gezinnen met een hartpatiënt in de leeftijd van 0 tot 18 jaar gezinsvakanties en eendaagse activiteiten te organiseren. Altijd met plezier en ontspanning als uitgangspunt.

De wereld staat op z’n kop wanneer je hoort dat je kind hartproblemen heeft. Jaarlijks overkomt dit zo’n 1400 gezinnen en moeten er levensreddende operaties uitgevoerd worden.

Stichting Heartbeat biedt deze gezinnen plezier en ontspanning door een vakantie of een leuk dagje uit te organiseren.
www.stichtingheartbeat.nl.

Geen Reacties

Geef een reactie