Switch bij Cultureel Cafe Geldermalsen

20
Apr 2018
Vrijdag

Vrijdagavond 20 april is de band Switch terug in Cultureel Café Geldermalsen. Plaats is Schenkerij de Beurs, Marktplein 14 in Geldermalsen. Toegang is zoals altijd gratis. Aanvang 20.30 uur.

 

Switch bestaat uit Twan de Kock (Vocals, guitar), Jordy van Eijk (Bass guitar), Koen Roza (Drums) en Wessel van Rooijen (guitar). De band komt uit Meteren, waar ze wekelijks te vinden zijn om samen muziek te maken. Het genre is voornamelijk pop/rock, vaak covers, maar de band is druk bezig het repertoire te vergroten met eigen werk. Switch stond afgelopen 10 maart in de voorrondes van de 29ste editie van de Parel van de Betuwe. Helaas behaalde de band geen finale plaats. Het goede nieuws is dat ze daardoor tijd hebben om in Schenkerij de Beurs te spelen.

 

De bandleden kennen elkaar van de middelbare school. Voor de muziekwedstrijd ‘SOS star on stage’. Schreef Twan het nummer: “Lovely life”, waarmee de band de eerste prijs wist binnen te slepen. In die dagen werd er nog geoefend in een kamertje dat de oma van Twan nog over had. Na de wedstrijd stonden de toen 17- en 18-jarige jochies op Appelpop om hun school te vertegenwoordigen met het winnende nummer. Sinds dat optreden zijn de bandleden muzikaal gegroeid en serieuzer geworden. Inmiddels wordt er ook gewerkt aan een eigen eerste album.

Meer informatie: facebook.com/CultureelCafeGeldermalsen/

 

Geen Reacties

Geef een reactie